Om mig

Jag heter Carolina Björfjäll och bor i Växjö tillsammans med man och två barn! Jag började intressera mig för friskvård och hälsa i gymnasiet tack vare en lärare som undervisade ämnet Hälsa. Sen dess har jag jobbat på olika friskvårdsanläggningar i Göteborg, Stockholm och Växjö. Jag har även jobbat som idrottsinstruktör på Spinaliskliniken i Solna, där jag bl.a.gav kostrådgivning, la upp träningsprogram för patienter samt ett nära samarbete med läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kuratorer.  Själv har har ca 15 års egen träningserfarenhet inom styrketräning och funktionell träning. År 2017 flyttade jag och familjen till Spanien för att få mer tid tillsammans. Då passade jag på att arrangera träningsresor från Sverige till Spanien och det var en dröm att jobba med detta, små grupper och mycket lärdom och nyttig erfarenhet fick jag med mig tack vare resorna. År 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige för nya utmaningar.  Intresset för friskvård och hälsa växer hela tiden och ju mer jag lär mig desto intressantare blir det!

Tänk att du själv kan hjälpa din kropp och sinne att må bättre av de val du gör med maten, rörelse, umgänge och träning

Börja nu!  är företaget som vill ge kunden en möjlighet att se hur bra kroppen mår med god balans med sömn kost & rörelse. Målsättningen är att du ska få verktygen till att nå ditt mål!

Tänk på detta… Du har fått en kropp som du ska ha under hela ditt liv. Därför är det extra viktigt att du tar hand om kroppen på bästa sätt. Motion, kost och sömn är viktiga bitar men skäm bort kroppen med många skratt,  det gör jag!

Mina utbildningar:

  • Lic Gyminstruktör – Friskis & Svettis
  • Licensierad massör
  • Friskvårdspedagog
  • Lic Personlig tränare
  • Lic Korrektiv Funktionell Tränare STAC
  • Mamma/barnträningsinstruktör

 Kontaktuppgifter:

Tel: 0733-64 10 68

Mejl: