Träna & rör dig för att må bra

Ja, att hitta sitt sätt med träning eller röra på sig för att må bra är en bra återhämtning för kropp och själ. Det som fungerar för dig kanske inte fungerar för din vän och enligt flera forskare kan vi leva efter en ganska fullbokad agenda så länge du även bokar in tid för återhämtning.  Utan din återhämtning sinar kroppens reserver och kroppen slår på ditt försvarssystem för att överleva. Känn efter hur det känns i kroppen, är du slutkörd kanske du skulle må bra av att sova mer? När du har hittat din “må bra” känsla i kroppen har du allt all vinna för en god och hälsosam vardag. Lyssna på dina signaler som kroppen sänder. Ibland kanske din återhämtning består av att fysiskt ta ut sig, vid ett annat tillfälle är det mer sömn som gäller, vid ett tredje tillfälle behöver du snacka med en kompis över en promenad. Som sagt lyssna in och du har allt att vinna!

På tisdagsklubben tränar vi varierat med olika upplägg och antingen har du Tisdagsklubben som en träningsform eller kombinerar du Tisdagsklubbens träning med den träning du huvudsakligen ägnar dig åt

Sinnesro i soluppgången! Jag kan berätta att min erfarenhet av yoga är kort men för mig var detta ögonblick helt underbart och magiskt! Jag kan än idag tänka mig tillbaka till denna stund och finna sinnesro i kropp och själ. En plats att landa  och ladda tankarna i.

Hitta din naturliga återhämtning i vardagen.