Friskvård i företaget

IMG_2072

Börja nu! erbjuder dig och ditt företag förutsättningar för att skapa god arbetsmiljö där sammanhållning, fler friskdagar samt en attraktiv arbetsplats står i fokus. Företaget ger sina anställda större förutsättningar till högre välmående och företagets resultat blir positivt

Vi samarbetar och diskuterar vad ni har för mål samt önskemål inom just ert företag. Nedan följer några exempel:

  •        Utbildning – Belasta dig stark! Ge dina medarbetare möjligheter att stärka sig                     inifrån och ut med kunskap och rörelse
  •        Viktminsknings grupp
  •        Träning på företaget (paus gympa, träning utom-/inomhus)
  •        Hälsosamtal där medarbetaren erbjuds 45 minuters samtal med tester
  •        Kost- motivation-  och inspirationsföreläsningar
  •        Kom igång grupp på åtta veckor. Skräddarsydda grupper

 

Kontakta Carolina Björfjäll för mer information gällande ditt önskemål

2020. ICA MAXI har under hela våren erbjudit sina medarbetare hälsosamtal där vi går igenom kosten, rörelse, välmående och mål inför nästa år. Varje torsdag har vi tränat tillsammans där träningen har anpassats till att stärka upp gruppens svaga punkter för att klara av arbetets utmaningar. En stress och återhämtnings föreläsning har erbjudits via webben till alla medarbetare. Till hösten fortsätter vi med hälsokampanj nummer två, föreläsning och anpassade träningspass. 

2020. Växjö BK är i en utvecklingsfas där bland annat jag har fått möjligheten att vara en av ledarna i Tigerklubben. Tigerklubben erbjuder aktiviteter till barn/ungdomar på Teleborg en meningsfull fritid där aktiviteterna varierar från fotboll till häng på 4H gården

Jitech i Tingsryd satsar även dem på att ge sina anställda en bättre arbetsmiljö med ett friskvårds tänk under våren 2014. Jitech har precis startat upp med sin Hälsocoachningsgrupp och vi fortsätter hela våren ut. Det är en spännande resa de har framför sig.

IMG_2352

 

 

 

 

 

Jitech har precis haft sitt sista pass denna terminen. Vi ses till hösten!

 

 

Under höstterminen 2013 samarbetade jag med ICA Maxi och deras friskvård via Sensia Träning i Växjö. Och ICA Maxi fortsätter även denna termin att satsa på sina anställda.

Även år 2014 satsar ICA Maxi på sina medarbetare genom att erbjuda dem hälsosamtal & uppföljning. Varje vecka skickar jag Veckans hälsotips som sedan läggs ut på ICA Maxis personal TV.

ICA Maxi 2014

 

 

 

 

 

Gött jobbat ICA Maxi!!!

 

IMG_1679

 

 

 

 

Andra säsongen jag har äran att träna Åby/tjureda bandylag, mycket funktionell träning med fokus på bålstabilitet och balansövningar. (Hösten 2014)

Kontaktuppgifter:

tel 0733-64 10 68

 

 

Vi är alla olika men tillsammans blir vi starka!! Stärk ditt företag!