Jessica Gylfe

Dagens pass: Vi kommer träna ett renodlat löpskolningspass den 7 november; hur du enkelt kan förbättra din löpkapacitet utan att ta i. Du kommer få med dig små tekniktips som gör din löpning både roligare och skönare. Allt för att du ska få uppnå löparens meditativa tillstånd: ”Runners high” – ”löpningen bara flyter – jag kan nästan springa hur långt som helst i detta tempot”! Ovan som van med löpning kommer få flera tekniktips med sig!

Denna lördag kommer vi hålla till utanför Futurum Sim & Sports lokaler. Det är även här Jessica har sin lokal där hon tar emot sina kunder

Vem är Jessica Gylfe?Jessica Gylfe har jobbat som löptränare, massör och mental rådgivare sedan 2010 – gärna i en kombination. Hon var med och startade Växjös första privata löpargrupp för motionärer redan för 13 år sedan. Glädje, teknik och gemenskap är hennes ledord och har den varierade naturen som idrottsplats. När inte Jessica är på löpslingan finns hon på Futurum Sim och Sport.

Vad behöver vi ha med till passet? Du kommer med utomhusskor och kläder efter rådande väder, samt vattenflaska. (efter vår löpteknik kan du enkelt lägga dina kläder i omklädningsrummet på Futurum Sim & Sport)

 

 

 

Covid-19. Med anledning av Covid -19 håller vi ett anpassat avstånd, är friska och har nytvättade händer.