Crossfit Växjö

 

 “Boxen med fokus på crossfit som träning och härlig gemenskap i sann Crossfit Växjö anda”.

 

 

Dagens pass: Förklaring på passet kommer när vi ses! Van som ovan vid crossfit så fungerar detta jättebra

Träningsresans teamwod?
Dela följande repetioner team emellan;
Wod
Cash in 140 Su (hopprep)
100 Sit-ups
90 Lunges
80 Air squat
70 One arm Db pushpress.
60 Box jump / Box step up
50 Hr Push ups
40 Burpees
30 Wb
20 Kb swing
10 Goblet squat
Cash out 140 Su

Vilka är ni? Vi, Emelie Helleblad, Henrik Ehn och Ulrika Gustafsson har tränat länge på boxen och när tillfället gavs till att ta över och driva boxen, tvekade vi inte en sekund! Sedan årsskiftet har vi äran att driva detta fantastiska träningsställe. är kort och gott att vi älskar träningsformen, vår box och våra medlemmar. Och till vår hjälp har vi ett grymt instruktörsteam. Sedan övertagandet har mycket nytt hänt i boxen. Vi har utfört renoveringar, ommålning och inköp av nya maskiner och redskap. Och byggt vår härliga utomhus box.

Vårt fokus ligger i att driva en box som värnar om en träningsform som är rolig och utmanande för såväl motionär som elit.

Vad behöver vi ha med oss till passet? Det du behöver är vattenflaska, träningskläder och sen är det bara att komma som du är!

Hur är Crossfit upplagt? Crossfit träning sker ofta i grupp, leds av en instruktör och utförs med t.ex. skivstång, hantlar, kettlebells, i rigg, klättrings rep, hopprep, romerska ringar, medicinbollar och andra enkla redskap.

Vårt utbud är brett där vi erbjuder kids pass, teens pass, kom igång grupp, nybörjarpass, grupp pass, seniorpass och företagspass

Kom och testa! Upplev en rolig och utmanande träning i en grym box med en härlig gemenskap. Mejla till så bokar vi in dig på ett gratis prova på pass.

Varm Välkomna!                                                                                                   Emelie, Henrik och Ulrika

 

Covid -19. Med anledning av rådande omständigheter är vi noga med handhygienen och kommer därmed be er tvätta händerna både före och efter avslutat träningspass. Under passet finns det tillgång till handsprit så att du när som helst kan sprita händerna.